2015-11-05 08:42

2015-11-05 08:42

Konstnärer för flyktingar

KRISTINEHAMN

29 november ordnar Kristinehamns Konstmuseum en stödkväll för människor på flykt. Men redan på måndag kommer en rad konstverk av kända konstnärer att auktioneras ut.

Hittills klara konstnärer: Knutte Wester, Bengt Olson, Ingalena Klenell, Jonas Liveröd, Carolina Falkholt, Maria Quarfordt Brising, Niklas Engvall, Mats Ljus, Karin Broos, Klas Hällerstrand, Bo Christian Larsson, Hertha Hanson, Kristian Körner, Adina Schnelzer Magnusson & Johan Gaellman, Katrin Westman, Sanna Seppänen.

Ända fram till 29 november kan man bjuda på tavlorna. Överskottet går till Radiohjälpens insamling för människor på flykt. Den 29 novmber blir det program på konstmuseet. Hittills klara är Ida Stake, hiphop-duon Destiny. Vem som blir konferencier för kvällen är än så länge hemligt.

 

 

Hittills klara konstnärer: Knutte Wester, Bengt Olson, Ingalena Klenell, Jonas Liveröd, Carolina Falkholt, Maria Quarfordt Brising, Niklas Engvall, Mats Ljus, Karin Broos, Klas Hällerstrand, Bo Christian Larsson, Hertha Hanson, Kristian Körner, Adina Schnelzer Magnusson & Johan Gaellman, Katrin Westman, Sanna Seppänen.

Ända fram till 29 november kan man bjuda på tavlorna. Överskottet går till Radiohjälpens insamling för människor på flykt. Den 29 novmber blir det program på konstmuseet. Hittills klara är Ida Stake, hiphop-duon Destiny. Vem som blir konferencier för kvällen är än så länge hemligt.

 

 

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.