2015-11-02 17:03

2015-11-02 17:03

Gott hopp hitta förövaren

KRISTINEHAMN

Polisen arbetade under måndagen intensivt med att utreda sprayattacken på Harrys nattklubb i Kristinehamn under helgen.

Både lokalen och kläder, som de drabbade hade haft på sig, skulle undersökas. Alla inblandade förhördes också för att försöka få fram ett signalement på den misstänkte gärningsmannen. Enligt vad NWT erfar har man gott hopp om att klara upp sprayattacken.

Både lokalen och kläder, som de drabbade hade haft på sig, skulle undersökas. Alla inblandade förhördes också för att försöka få fram ett signalement på den misstänkte gärningsmannen. Enligt vad NWT erfar har man gott hopp om att klara upp sprayattacken.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.