2015-10-30 06:00

2015-11-01 08:26

Utskick från blufföretag

VARNINGSLISTADE

Blufföretag har varit på tapeten i många år nu. Ett av dem sägs vara ett Estlandsregistrerat bolag med namn Bolagsupplysningen. De befaras nu ha nått ut till företag i Kristinehamn.

Företaget Bolagsupplysningen sägs skicka ut så kallade bluffakturor. Bolaget är registrerat i Estland och finns med på Svensk handels varningslista. Varningslistan varnar för bluffakturor, företag med oseriösa försäljningsmetoder och för erbjudanden eller utskick som kan uppfattas som vilseledande.

Via ett tipsmejl till NKP verkar nu företaget ha nått Kristinehamn.

– Förhoppningsvis ser de flesta företagare att man skall kasta deras erbjudande direkt i papperskorgen, skriver tipsaren.

Företaget Bolagsupplysningen sägs skicka ut så kallade bluffakturor. Bolaget är registrerat i Estland och finns med på Svensk handels varningslista. Varningslistan varnar för bluffakturor, företag med oseriösa försäljningsmetoder och för erbjudanden eller utskick som kan uppfattas som vilseledande.

Via ett tipsmejl till NKP verkar nu företaget ha nått Kristinehamn.

– Förhoppningsvis ser de flesta företagare att man skall kasta deras erbjudande direkt i papperskorgen, skriver tipsaren.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.