2015-10-20 13:49

2015-10-21 14:15

Kräver pengar för Ledin-gala

KRISTINEHAMN

En kristinehamnare betalade en dryg tusenlapp för biljetter till Tomas Ledin-galan i Brunnsparken i Örebro.

Nu krävs pengarna tillbaka via Allmänna reklamationsnämnden.

Dagen före konserten fick kristinehamnaren ett mejl från arrangörsfirman. Det gick inte att parkera vid Brunnsparken utan man hänvisades till en parkering långt från, varifrån man tvingades åka buss eller taxi. Det gavs också information att åskådarna inte fick ta med sig kamera, mat eller paraply. I stället hänvisades till en buffé för 900 kronor.

Kristinehamnaren anser att arrangören inte upplyste om dessa förändringar vid biljettköpet och kräver pengarna tillbaka.

Nu krävs pengarna tillbaka via Allmänna reklamationsnämnden.

Dagen före konserten fick kristinehamnaren ett mejl från arrangörsfirman. Det gick inte att parkera vid Brunnsparken utan man hänvisades till en parkering långt från, varifrån man tvingades åka buss eller taxi. Det gavs också information att åskådarna inte fick ta med sig kamera, mat eller paraply. I stället hänvisades till en buffé för 900 kronor.

Kristinehamnaren anser att arrangören inte upplyste om dessa förändringar vid biljettköpet och kräver pengarna tillbaka.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.