2015-09-15 17:05

2015-09-15 23:05

Skänker tusentals kronor till Rädda barnen

KRISTINEHAMN

Företaget Bergholms i Kristinehamn skänker pengar till Rädda barnen. En summa som slutade på 124 000 kronor.

Hur lyckades man då med detta? Jo på mässan Elmia Husvagn och Husbil i Jönköping lyckades man sälja 124 husvagnar och -bilar. Var och ett av dessa ekipage inbringade 1 000 kronor var till Rädda barnen.

– Det var ett beslut vi tog i god tid inför årets mässa. Att totalt kunna räcka över 124 000 kronor till dem ger oss alla inblandade en varm och skön känsla i magen. Med tanke hur det ser ut i vår värld hoppas vi fler företag hakar på med samma upplägg, säger Lars Bergholm, vd för Bergholms.

Hur lyckades man då med detta? Jo på mässan Elmia Husvagn och Husbil i Jönköping lyckades man sälja 124 husvagnar och -bilar. Var och ett av dessa ekipage inbringade 1 000 kronor var till Rädda barnen.

– Det var ett beslut vi tog i god tid inför årets mässa. Att totalt kunna räcka över 124 000 kronor till dem ger oss alla inblandade en varm och skön känsla i magen. Med tanke hur det ser ut i vår värld hoppas vi fler företag hakar på med samma upplägg, säger Lars Bergholm, vd för Bergholms.