2015-09-13 09:55

2015-09-13 09:55

Berusade förare stoppades

KRISTINEHAMN

Under lördagen stoppades och anhölls två personer i Kristinehamn, misstänkta för rattfylleri.

Den första föraren stoppades i en lastbil på riksväg 26 vid Järsberg vid 14-tiden. Den 47-årige föraren misstänktes vara påverkad och fick följa med för en kroppsbesiktning. Vid kontroll blåste mannen 0.94 mg/l, vilket motsvarar ungefär 1,9 promille. Mannen anhölls därefter.

Vid 21.15-tiden stoppades ytterligare en förare, sedan vittnen sett ett fordon framföras under vingliga former. Även den mannen fick följa med för en kontroll och blåste 0,81 mg/l, motsvarande 1,6 promille.

Mannen var så pass berusad att han fick läggas in på tillnyktring innan förhör kunde hållas. Även denna man anhölls.

Den första föraren stoppades i en lastbil på riksväg 26 vid Järsberg vid 14-tiden. Den 47-årige föraren misstänktes vara påverkad och fick följa med för en kroppsbesiktning. Vid kontroll blåste mannen 0.94 mg/l, vilket motsvarar ungefär 1,9 promille. Mannen anhölls därefter.

Vid 21.15-tiden stoppades ytterligare en förare, sedan vittnen sett ett fordon framföras under vingliga former. Även den mannen fick följa med för en kontroll och blåste 0,81 mg/l, motsvarande 1,6 promille.

Mannen var så pass berusad att han fick läggas in på tillnyktring innan förhör kunde hållas. Även denna man anhölls.