2015-09-11 14:16

2015-09-12 16:22

Försökte röva bort kvinna

BROTT Ett försök till människorov ska ha inträffat på torsdagskvällen vid 19-tiden vid Ica Maxi i Kristinehamn.

Ett försök till människorov inträffade i torsdagskväll vid 19-tiden vid ICA Maxi i Kristinehamn.

Enligt anmälan till polisen ska en kvinna ha varit inne och handlat någon gång efter klockan 18. Hon uppger för polisen att hon, när hon kom ut, ville vara snäll och köpa en tidning av en kvinna utanför. Hon ska sedan ha sagt att försäljaren kunde behålla tidningen.

Enligt polisanmälan ska sedan den tidningssäljande kvinnan ha dragit i henne och begärt mer pengar. En äldre kvinna ska då ha anslutit och hållit fast henne bakifrån. Enligt offret ska tre eller fyra män ha slutit upp i en ring runt henne och föst henne mot en minibuss.

En förbipasserande man ska då ha avstyrt det hela genom att fråga vad de höll på med och jagat bort dem. Enligt polisen ska två fordon ha setts i samband med händelsen. Det är en röd Opel och en grönblå Chevrolet, minibuss.

Den utsatta kvinnan vill gärna komma i kontakt med mannen som avbröt händelsen för att tacka honom. Även polisen vill komma i kontakt med honom och eventuella andra vittnen till händelsen på telefon 114 14.

Enligt anmälan till polisen ska en kvinna ha varit inne och handlat någon gång efter klockan 18. Hon uppger för polisen att hon, när hon kom ut, ville vara snäll och köpa en tidning av en kvinna utanför. Hon ska sedan ha sagt att försäljaren kunde behålla tidningen.

Enligt polisanmälan ska sedan den tidningssäljande kvinnan ha dragit i henne och begärt mer pengar. En äldre kvinna ska då ha anslutit och hållit fast henne bakifrån. Enligt offret ska tre eller fyra män ha slutit upp i en ring runt henne och föst henne mot en minibuss.

En förbipasserande man ska då ha avstyrt det hela genom att fråga vad de höll på med och jagat bort dem. Enligt polisen ska två fordon ha setts i samband med händelsen. Det är en röd Opel och en grönblå Chevrolet, minibuss.

Den utsatta kvinnan vill gärna komma i kontakt med mannen som avbröt händelsen för att tacka honom. Även polisen vill komma i kontakt med honom och eventuella andra vittnen till händelsen på telefon 114 14.