2015-08-05 06:00

2015-08-05 06:00

Kommer att rivas i höst

VAD HÄNDER HÄR?: Arbetet kommer att återupptas

Många undrar vad som händer med den gamla handelslokalen intill Unos glasmästeri. Taket har sedan länge rasat in. Men till hösten kommer arbetet med rivningsarbetet att återupptas.

Lokalen som för länge sedan användes av Handelsbröderna är numera ett dödsbo och kommer att rivas till hösten.

– Vi körde i gång tidigare med att börja riva det, men det blev en massa tjafs så jag slutade med det. Men nu kommer jag fortsätta att riva till hösten, säger Lars Carlsson, som är en av tre ägare till den gamla lagerlokalen.

Vad som kommer hända när byggnaden är borta är i dagsläget oklart.

– Jag tror att jag kanske skulle vilja göra en parkering där i stället, men vi får se vad det kan tänkas bli där.

Lokalen som för länge sedan användes av Handelsbröderna är numera ett dödsbo och kommer att rivas till hösten.

– Vi körde i gång tidigare med att börja riva det, men det blev en massa tjafs så jag slutade med det. Men nu kommer jag fortsätta att riva till hösten, säger Lars Carlsson, som är en av tre ägare till den gamla lagerlokalen.

Vad som kommer hända när byggnaden är borta är i dagsläget oklart.

– Jag tror att jag kanske skulle vilja göra en parkering där i stället, men vi får se vad det kan tänkas bli där.