2015-07-19 16:00

2015-07-19 16:00

Foto: Sanna Sandberg, Pär Sunnemar

En bluesig helg

KRISTINEHAMN BLUES: "Alla kortlekar har en joker och ikväll är det vi som är jokern"

Det blev en lyckad tillställning när Kristinehamn blues arrangerade Kristinehamns bluesfest i dagarna två under helgen. Arrangemanget drog i gång på fredagskvällen med banden RF Group, Bert Deivert & Copperhead run, John Earl Walker & mess around projekt, Sven Zetterberg trio samt Kokomo kings.
På lördagen började spelningarna redan på förmiddagen och bjöd på gatublues på gågatan i centrum. Mot kvällningen fylldes gräsmattan utanför Ölme diversehandel där publiken fick lyssna till Dan and the electros, Ingela Öhman trio, Christoffer Kontra & öset, Pierre Swärd & Alabama love snakes, B.B & the blues sharks och Rolf Wikström.
Bluesfesten lockade en hög publiksiffra och alla såg ut att njuta till de bluesiga tonerna.