2015-07-18 10:25

2015-07-18 10:25

Inbrottstjuv sa förlåt

Vid tolvtiden natten till lördagen vaknade en familj i Kristinehamn av en smäll.

Familjen i en villa i Fallmanstorp i Kristinehamn hade väckts av en inbrottstjuv som tog sig in i huset genom att krossa en ruta.

När de gick för att se efter vad som hänt såg de en man stå i hallen bredvid en krossad ruta. När han så hade blivit påkommen bad inbrottstjuven om förlåtelse och försvann sedan ut ur huset. De boende såg honom hoppa in i en mörkblå bil och försvinna med en rivstart.

Enligt polisen är det oklart om mannen hann stjäla något.

Familjen i en villa i Fallmanstorp i Kristinehamn hade väckts av en inbrottstjuv som tog sig in i huset genom att krossa en ruta.

När de gick för att se efter vad som hänt såg de en man stå i hallen bredvid en krossad ruta. När han så hade blivit påkommen bad inbrottstjuven om förlåtelse och försvann sedan ut ur huset. De boende såg honom hoppa in i en mörkblå bil och försvinna med en rivstart.

Enligt polisen är det oklart om mannen hann stjäla något.