2015-07-10 12:49

2015-07-10 12:49

Stulna mc från Norge hittade i Kristinehamn

Två stulna mc från Norge hittades under fredagsmorgonen i Kristinehamn

Vid halv åtta på fredagsmorgonen påträffade polisen i Kristinehamn tre personer i en lätt lastbil med stulet gods från Norge. I lastbilen hittade polisen två motorcyklar, varav en hade ett större värde, samt några vanliga cyklar som polisen misstänkte var stulna. Motorcyklarna hade stulits i Norge under natten.

Männen som är 38 år, 51 år och 54 år gamla sitter nu anhållna i Kristinehamn misstänkta för grovt häleri.

Vid halv åtta på fredagsmorgonen påträffade polisen i Kristinehamn tre personer i en lätt lastbil med stulet gods från Norge. I lastbilen hittade polisen två motorcyklar, varav en hade ett större värde, samt några vanliga cyklar som polisen misstänkte var stulna. Motorcyklarna hade stulits i Norge under natten.

Männen som är 38 år, 51 år och 54 år gamla sitter nu anhållna i Kristinehamn misstänkta för grovt häleri.