2015-06-25 21:55

2015-06-27 10:37

49-åring åtalas på 26 punkter

KRISTINEHAMN

En 49-årig man från Kristinehamn åtalas på hela 26 punkter.

Det handlar om narkotikabrott, rattfylleri, olovlig körning, brott mot knivförbudet, urkundsförfalskning men också häleri. För tre kvarts år sedan hittade polisen en dator i 29-åringens bil. Datorn tillhörde en bilfirma och i mannens lägenhet hittade man ytterligare en dator som inte tillhörde mannen. Tillsammans med 49-åringen åtalas också en 47-årig kvinna på fem punkter och en 51-årig man på en punkt. Den 49-årige mannen och kvinnan har det senaste ett och ett halvt åren suttit både anhållna och häktade ett stort gånger.

Det handlar om narkotikabrott, rattfylleri, olovlig körning, brott mot knivförbudet, urkundsförfalskning men också häleri. För tre kvarts år sedan hittade polisen en dator i 29-åringens bil. Datorn tillhörde en bilfirma och i mannens lägenhet hittade man ytterligare en dator som inte tillhörde mannen. Tillsammans med 49-åringen åtalas också en 47-årig kvinna på fem punkter och en 51-årig man på en punkt. Den 49-årige mannen och kvinnan har det senaste ett och ett halvt åren suttit både anhållna och häktade ett stort gånger.