2015-06-15 06:00

2015-06-15 06:00

Lotta underhöll cyklister

CYKELNS DAG: Lyckad fredagskväll med nöjd publik

Det blev en lyckad fredagskväll med härlig stämning i skärgården.
Lotta Engberg fick i gång den stora publiken rejält och ingen lär ha cyklat hem besviken.

I fredags kväll firade Cykelns dag 20-årsjubileum och födelsedagen kunde inte ha firats på ett bättre sätt. Vädret visade sig från sin bästa sida och många kristinehamnare, i blandade åldrar, hade tagit en cykeltur ut till skärgården. Många hade dessutom tagit med sig picknickkorgen för en helkväll med sina nära och kära.

Först ut under kvällen att underhålla publiken var bandet The Rox, men den de flesta väntade på var folkkära artisten Lotta Engberg.

Allsång

Hon fick i gång såväl stora som små besökare rejält och stämningen var på topp under den dryga timmen hon stod för musikunderhållningen. Och det blev inte bara framträdande från scenen under kvällens gång, Lotta Engberg drog nämligen i gång allsång tillsammans med publiken.

Hon bjöd på traditionella allsångslåtar som bland annat Sånt är livet och En dag i juni och när det var dags för Fyra bugg och en Coca cola dansade stora delar av publiken loss.

Avslutningsvis bjöd Lotta Engberg alla cyklister på en annan av hennes gamla klassiker – nämligen låten Kär och galen som under mitten av 90-talet var signaturmelodi till tv-programmet med samma namn. Ett program som leddes av just Lotta Engberg. Och låten blev en perfekt avslutning på en fantastisk kväll.

I fredags kväll firade Cykelns dag 20-årsjubileum och födelsedagen kunde inte ha firats på ett bättre sätt. Vädret visade sig från sin bästa sida och många kristinehamnare, i blandade åldrar, hade tagit en cykeltur ut till skärgården. Många hade dessutom tagit med sig picknickkorgen för en helkväll med sina nära och kära.

Först ut under kvällen att underhålla publiken var bandet The Rox, men den de flesta väntade på var folkkära artisten Lotta Engberg.

Allsång

Hon fick i gång såväl stora som små besökare rejält och stämningen var på topp under den dryga timmen hon stod för musikunderhållningen. Och det blev inte bara framträdande från scenen under kvällens gång, Lotta Engberg drog nämligen i gång allsång tillsammans med publiken.

Hon bjöd på traditionella allsångslåtar som bland annat Sånt är livet och En dag i juni och när det var dags för Fyra bugg och en Coca cola dansade stora delar av publiken loss.

Avslutningsvis bjöd Lotta Engberg alla cyklister på en annan av hennes gamla klassiker – nämligen låten Kär och galen som under mitten av 90-talet var signaturmelodi till tv-programmet med samma namn. Ett program som leddes av just Lotta Engberg. Och låten blev en perfekt avslutning på en fantastisk kväll.