2015-06-04 14:16

2015-06-04 14:17

Höghuset bästa dejtingstället

KÄRLEK: Singlarna vill ses över en fika

Nu har de mest dejtingvänliga platserna i Värmland utsetts. Bageri höghuset hamnar på en delad andraplats.
Det är dejtingsidan match.com som har gjort undersökningen.

Med våren och sommaren kommer en mängd känslor och många av landets singlar känner att det är dags att börja dejta igen. Nu har dejtingsidan match.com gjort en undersökning bland singlarna i Värmland för att se vilka platser de rekommenderar är bäst för en första, andra eller kanske tredje dejt.

Av alla platser i Värmland hamnar Bageri höghuset i Kristinehamn på en delad andraplats i kampen om det mest dejtingvänliga stället. De delar silverplatsen med Café August samt caféet på Värmlands museum, båda i Karlstad. Allra bäst är det dock att dejta på Wayne's coffee i Karlstad.

– Det är väldigt roligt att singlarna vill träffas hos oss. Antagligen beror det på att vi har en trevlig miljö som är passande för en dejt, säger Catrine Karlsson Bäck på Bageri höghuset till match.com.

Nattbad i Jutviken

Värmlandssinglarna på dejtingsidan fick även ange vilka platser i länet som är bäst för kramar och hångel och även var det passar bäst att ta ett svalkande nattbad i sommar. När det gäller nattbad uppger singlarna att Jutviken i Kristinehamn är en bra plats för detta och badplatsen hamnar på en delad andraplats i hela länet. Sandgrundsudden i Karlstad uppger de tillfrågade singlarna är det allra bästa stället för att bada med sin käresta nattetid.

På frågan om kramar och hångel vill de allra flesta utföra detta hemma.

Med våren och sommaren kommer en mängd känslor och många av landets singlar känner att det är dags att börja dejta igen. Nu har dejtingsidan match.com gjort en undersökning bland singlarna i Värmland för att se vilka platser de rekommenderar är bäst för en första, andra eller kanske tredje dejt.

Av alla platser i Värmland hamnar Bageri höghuset i Kristinehamn på en delad andraplats i kampen om det mest dejtingvänliga stället. De delar silverplatsen med Café August samt caféet på Värmlands museum, båda i Karlstad. Allra bäst är det dock att dejta på Wayne's coffee i Karlstad.

– Det är väldigt roligt att singlarna vill träffas hos oss. Antagligen beror det på att vi har en trevlig miljö som är passande för en dejt, säger Catrine Karlsson Bäck på Bageri höghuset till match.com.

Nattbad i Jutviken

Värmlandssinglarna på dejtingsidan fick även ange vilka platser i länet som är bäst för kramar och hångel och även var det passar bäst att ta ett svalkande nattbad i sommar. När det gäller nattbad uppger singlarna att Jutviken i Kristinehamn är en bra plats för detta och badplatsen hamnar på en delad andraplats i hela länet. Sandgrundsudden i Karlstad uppger de tillfrågade singlarna är det allra bästa stället för att bada med sin käresta nattetid.

På frågan om kramar och hångel vill de allra flesta utföra detta hemma.