2015-06-03 13:53

2015-06-03 16:11

Strömlöst på flera platser

KRISTINEHAMN

(UPPDATERAD) Ett strömavbrott i Kristinehamn gjorde nästa 450 av Fortums kunder i Rudskoga strömlösa under onsdagseftermiddagen.

Vid 15.30-tiden hade dock nästan alla fått strömmen tillbaka.

Vid ungefär samma tidpunkt rapporterade Fortum om ett nytt strömavbrott, den här gången i Munkfors. Under en dryg halvtimme var cirka 130 abonnenter utan ström i Munkfors och Ransäter. Orsaken till strömavbrotten var blåsten.

För mer information gå in på fortum.se

Vid 15.30-tiden hade dock nästan alla fått strömmen tillbaka.

Vid ungefär samma tidpunkt rapporterade Fortum om ett nytt strömavbrott, den här gången i Munkfors. Under en dryg halvtimme var cirka 130 abonnenter utan ström i Munkfors och Ransäter. Orsaken till strömavbrotten var blåsten.

För mer information gå in på fortum.se