2015-06-03 06:00

2015-06-03 06:00

Dansare vann årlig talangjakt

SKOLA: Sång, dans och musik på Djurgårdsskolan

Underhållning. I tisdags bjöds det på både sång, dans och musik på Djurgårdsskolan. Då avgjordes nämligen den årliga talangjakten.

Tisdagens talangjakt på Djurgårdsskolan riktade sig till eleverna på låg- och mellanstadiet och arrangeras varje vår strax innan skolavslutningen. I tisdags bjöds det på både sång, dans och musik inför en jublande publik bestående av övriga elever samt personal.

I talangjakten deltog ett bidrag från varje årskurs och samtliga deltagare fick stora applåder efter sina uppträdanden. En del deltagare valde att ställa sig på scenen ensamma medan andra uppträdde i par eller i en större grupp.

Som avslutning fick eleverna rösta på det bidrag de tyckte var allra bäst. Som slutlig segrare stod till sist Casper Dufström i årskurs fem som dansade till låten Uptown funk.

Tisdagens talangjakt på Djurgårdsskolan riktade sig till eleverna på låg- och mellanstadiet och arrangeras varje vår strax innan skolavslutningen. I tisdags bjöds det på både sång, dans och musik inför en jublande publik bestående av övriga elever samt personal.

I talangjakten deltog ett bidrag från varje årskurs och samtliga deltagare fick stora applåder efter sina uppträdanden. En del deltagare valde att ställa sig på scenen ensamma medan andra uppträdde i par eller i en större grupp.

Som avslutning fick eleverna rösta på det bidrag de tyckte var allra bäst. Som slutlig segrare stod till sist Casper Dufström i årskurs fem som dansade till låten Uptown funk.