2015-06-02 14:25

2015-06-02 14:25

Kunskapsporten expanderar

KRISTINEHAMN

Nu expanderar det Malmöbaserade bolaget Kunskapsporten i Kristinehamn. Bolaget köper två fastigheter i centrum av Värmlands bil, som nu avyttrar en historisk bilhall och verkstad.

– I Kristinehamn bedriver vi sedan flera år Kristinehamn arena som innehåller allt från bad till gym och fotbollsarena. Nu planerar vi att öka gym-möjligheterna för Kristinehamnsborna ytterligare, genom en anläggning mitt i stan, säger vd Joakim Ollén i ett pressmeddelande.

– Vår ambition är att genom detta förvärv kunna bidra med kreativa miljöer för friskvård och företagande. På så sätt vill vi vara en del av samhällsbyggandet och aktivt bidra till en positiv utveckling i Kristinehamn, avslutar Joakim Ollén.

– I Kristinehamn bedriver vi sedan flera år Kristinehamn arena som innehåller allt från bad till gym och fotbollsarena. Nu planerar vi att öka gym-möjligheterna för Kristinehamnsborna ytterligare, genom en anläggning mitt i stan, säger vd Joakim Ollén i ett pressmeddelande.

– Vår ambition är att genom detta förvärv kunna bidra med kreativa miljöer för friskvård och företagande. På så sätt vill vi vara en del av samhällsbyggandet och aktivt bidra till en positiv utveckling i Kristinehamn, avslutar Joakim Ollén.