2015-04-21 16:44

2015-04-21 16:44

Inga svar om villabranden

POLIS: Brandutredningen har avslutats

Polisen har nu avslutat utredningen kring branden som totalförstörde en villa på Västra spågatan för en månad sedan.

– Det har gjorts en teknisk undersökning på platsen, men det gick inte att hitta brandorsaken, förklarar Karl-Erik Rask på polisen i Kristinehamn. Branden startade på kvällen lördagen den 21 mars. När räddningstjänsten kom till platsen var den helt övertänd. Familjen som bodde i huset var inte hemma och ingen person kom till skada.

– Det har gjorts en teknisk undersökning på platsen, men det gick inte att hitta brandorsaken, förklarar Karl-Erik Rask på polisen i Kristinehamn. Branden startade på kvällen lördagen den 21 mars. När räddningstjänsten kom till platsen var den helt övertänd. Familjen som bodde i huset var inte hemma och ingen person kom till skada.