2015-03-30 14:38

2015-03-30 14:38

Åtalas för grov misshandel

BROTT

En 40-årig man i Kristinehamn åtalas misstänkt för bland annat grov misshandel.

Det var i början av mars som han enligt åtalet ska ha hotat flera personer inne i en lägenhet och han åtalas för två fall av olaga hot, varav det ena klassas som grovt. Han ska enligt åtalet ha hotat en man med kniv och hotat att döda honom.

Misshandeln ska ha bestått av att 40-åringen skar en kvinna i armen med en kniv. Under utredningen har det gjorts flera förhör med personer som befann sig i lägenheten och dessa förhör utgör en del av bevisningen som åklagaren åberopar.

40-åringen åtalas även för narkotikabrott, enligt åtalet ska mannen ha varit påverkad av cannabis.

Det var i början av mars som han enligt åtalet ska ha hotat flera personer inne i en lägenhet och han åtalas för två fall av olaga hot, varav det ena klassas som grovt. Han ska enligt åtalet ha hotat en man med kniv och hotat att döda honom.

Misshandeln ska ha bestått av att 40-åringen skar en kvinna i armen med en kniv. Under utredningen har det gjorts flera förhör med personer som befann sig i lägenheten och dessa förhör utgör en del av bevisningen som åklagaren åberopar.

40-åringen åtalas även för narkotikabrott, enligt åtalet ska mannen ha varit påverkad av cannabis.