2015-03-24 16:47

2015-03-24 16:48

Nu väntar teknisk undersökning

BRAND: Villa totalförstördes av lågorna

Det har ännu inte gjorts någon teknisk undersökning av den villa på Västra Spårgatan som totalförstördes i en brand i lördags kväll.

Enligt polisen har den kvarvarande värmen och risken för ras gjort att den tekniska undersökningen dröjt. Om förhållandena tillåter kommer huset att undersökas på onsdag eller torsdag. Då ska polisen försöka utreda hur branden startade och om det ligger något brott bakom händelsen.

Enligt polisen har den kvarvarande värmen och risken för ras gjort att den tekniska undersökningen dröjt. Om förhållandena tillåter kommer huset att undersökas på onsdag eller torsdag. Då ska polisen försöka utreda hur branden startade och om det ligger något brott bakom händelsen.