2015-03-11 21:20

2015-03-11 21:20

Skor avslöjade misstänkt inbrottstjuv

KRISTINEHAMN

En 24-årig man greps under torsdagen i Kristinehamn misstänkt för ringa narkotikabrott och stöld.

24-åringen är misstänkt för att ha varit inblandad i det inbrott som Presterudsgymnasiet i Kristinehamn utsattes för under natten mot torsdag. Mannen var först bara misstänkt för ringa narkotikabrott men när hans skor kontrollerades blev han också misstänkt för inbrottet på Presterudsgymnasiet.

Mannen sitter nu anhållen.

24-åringen är misstänkt för att ha varit inblandad i det inbrott som Presterudsgymnasiet i Kristinehamn utsattes för under natten mot torsdag. Mannen var först bara misstänkt för ringa narkotikabrott men när hans skor kontrollerades blev han också misstänkt för inbrottet på Presterudsgymnasiet.

Mannen sitter nu anhållen.