2015-03-08 07:19

2015-03-08 15:44

Kvinna knivskuren av sin sambo

KRISTINEHAMN

(UPPDATERAD 15.45) En kvinna knivskars i ena armen av sin sambo vid ett bråk i en bostad i Kristinehamn på lördagskvällen.

Händelsen utspelade sig vid 21-tiden. Bakgrunden är oklar, men det finns uppgifter om att mannen, som är i 40-årsåldern, var ute efter sin styvson och att knivhugget utdelades när kvinnan gick emellan.

Enligt polisens uppgifter ska styvsonen sedan avväpnat mannen och brottat ner honom och inväntat polis. Mannen greps medan kvinnan fördes till sjukhus med ambulans med vad som beskrivs som ett ”ganska stort jack i armen”.

På söndagen uppgav polisen att mannen förts till psykakuten.

– Han mår inte bra, helt enkelt, säger Thore Persson vid polisens krimjour.

Mannen är misstänkt för bland annat grovt olaga hot, grov misshandel och narkotikabrott.

Händelsen utspelade sig vid 21-tiden. Bakgrunden är oklar, men det finns uppgifter om att mannen, som är i 40-årsåldern, var ute efter sin styvson och att knivhugget utdelades när kvinnan gick emellan.

Enligt polisens uppgifter ska styvsonen sedan avväpnat mannen och brottat ner honom och inväntat polis. Mannen greps medan kvinnan fördes till sjukhus med ambulans med vad som beskrivs som ett ”ganska stort jack i armen”.

På söndagen uppgav polisen att mannen förts till psykakuten.

– Han mår inte bra, helt enkelt, säger Thore Persson vid polisens krimjour.

Mannen är misstänkt för bland annat grovt olaga hot, grov misshandel och narkotikabrott.