2015-03-06 15:54

2015-03-06 15:54

Ännu en utsatt för stöld

BROTT

Tidigare har två kvinnor i 90-årsåldern råkat ut för stölder i samband med att en person kommit hem till dem och utgett sig för att komma från kommunen.

Nu har polisen fått in ytterligare en anmälan. Det är en 92-årig dam som blivit bestulen. Polisen ser allvarligt på händelserna och jobbar på att lösa brotten. Liknande har inträffat i Karlstad och Säffle och de misstänker att det även sträcker sig utanför Värmland.

Den misstänkta kvinnan är enligt polisen lång, smal och har mellanblont hår.

Nu har polisen fått in ytterligare en anmälan. Det är en 92-årig dam som blivit bestulen. Polisen ser allvarligt på händelserna och jobbar på att lösa brotten. Liknande har inträffat i Karlstad och Säffle och de misstänker att det även sträcker sig utanför Värmland.

Den misstänkta kvinnan är enligt polisen lång, smal och har mellanblont hår.