2015-02-17 17:10

2015-02-17 17:10

Tumult i samband med gripande

KRISTINEHAMN

Två män, 20 och 23 år gamla, greps under tisdagen för stöld på Coop i Kristinehamn.

– Det uppstod tumult i samband med gripandet och en av männen lyckades lämna platsen med bil. Han kom dock tillbaka lite senare och bägge är nu anhållna, säger Morgan Connedal, vakthavande befäl vid Värmlandspolisen.

Stöldgods till ett värde av runt 4000 kronor anträffades.

–  Det handlade om rakblad i första hand, säger Connedal.

– Det uppstod tumult i samband med gripandet och en av männen lyckades lämna platsen med bil. Han kom dock tillbaka lite senare och bägge är nu anhållna, säger Morgan Connedal, vakthavande befäl vid Värmlandspolisen.

Stöldgods till ett värde av runt 4000 kronor anträffades.

–  Det handlade om rakblad i första hand, säger Connedal.