2015-02-06 06:00

2015-02-06 06:00

Man sköt luftgevär från fönstret

STORFORS

En man i 70-årsåldern i Storfors är misstänkt för vapenbrott.

Mannen misstänktes för att ha siktat och skjutit med ett vapen från sitt fönster. När polisen kom till platsen visade det sig att det handlade om ett luftvapen som inte kräver licens. Mannen hade dock flera vapen som han har licens för. Poliserna ansåg dock att han inte uppfyllde kraven på hur man ska förvara vapnen och tog dem i beslag i väntan på ytterligare åtgärder. De påpekade även det olämpliga i att sikta med ett luftvapen genom fönstret.

Mannen misstänktes för att ha siktat och skjutit med ett vapen från sitt fönster. När polisen kom till platsen visade det sig att det handlade om ett luftvapen som inte kräver licens. Mannen hade dock flera vapen som han har licens för. Poliserna ansåg dock att han inte uppfyllde kraven på hur man ska förvara vapnen och tog dem i beslag i väntan på ytterligare åtgärder. De påpekade även det olämpliga i att sikta med ett luftvapen genom fönstret.