2015-02-06 06:00

2015-02-06 06:00

Man biten av hund i ansiktet

NYBBLE

En man i 30-årsåldern har blivit biten av en hund i ansiktet.

Polisen har upprättat en anmälan även om det sannolikt inte ligger något brott bakom. Det hela skedde i Nybble och mannen fick föras med ambulans till sjukhus. Polisen förklarar att även om det inte ligger ett brott bakom så är det bra med en anmälan eftersom det är polisen som har hand om frågor som rör djurförbud.

En ägare som inte har tillräcklig kontroll på sitt djur kan tvingas ha koppel eller munkorg på djuret eller i värsta fall få djurförbud. Om man bussar en hund på en person är det däremot en brottslig handling.

Polisen har upprättat en anmälan även om det sannolikt inte ligger något brott bakom. Det hela skedde i Nybble och mannen fick föras med ambulans till sjukhus. Polisen förklarar att även om det inte ligger ett brott bakom så är det bra med en anmälan eftersom det är polisen som har hand om frågor som rör djurförbud.

En ägare som inte har tillräcklig kontroll på sitt djur kan tvingas ha koppel eller munkorg på djuret eller i värsta fall få djurförbud. Om man bussar en hund på en person är det däremot en brottslig handling.