2014-12-30 06:00

2015-01-20 22:45

Två män dömda för stöld

KRISTINEHAMN

På måndagen dömdes två yngre män till fängelse i två månader för stöld.

De greps för någon månad sedan utanför Coop Forum i Kristinehamn sedan en av dem stoppat på sig så många rakblad som han fick plats med innanför jackan. I deras bil hittade polisen ett stort antal varor som tolkades som stöldgods men för detta frikändes de. Det kan tilläggas att en av männen har uppgett en lägenhet utanför Stockholm som adress. I denna lägenhet är hela 18 personer skrivna.

De greps för någon månad sedan utanför Coop Forum i Kristinehamn sedan en av dem stoppat på sig så många rakblad som han fick plats med innanför jackan. I deras bil hittade polisen ett stort antal varor som tolkades som stöldgods men för detta frikändes de. Det kan tilläggas att en av männen har uppgett en lägenhet utanför Stockholm som adress. I denna lägenhet är hela 18 personer skrivna.