2018-09-30 14:02

2018-09-30 14:02

Stöld hos jaktförening

KIL

I fredgas fick Kils jakt- och sportskytteförening påhälsning av tjuvar.

– Det är mycket gott och blandat som stulits, men inga vapen, säger Anneli Torgals på polisens krimjour.

Två personer anhölls för inbrottet och ytterligare en person anhölls efter en husrannsakan där mer stöldgods anträffades. Alla tre, två män och en kvinna, har förhörts och släppts igen men är fortsatt misstänkta.

Allt stöldgods har anträffats.

– Det är mycket gott och blandat som stulits, men inga vapen, säger Anneli Torgals på polisens krimjour.

Två personer anhölls för inbrottet och ytterligare en person anhölls efter en husrannsakan där mer stöldgods anträffades. Alla tre, två män och en kvinna, har förhörts och släppts igen men är fortsatt misstänkta.

Allt stöldgods har anträffats.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.