2018-09-28 13:23

2018-09-28 13:23

Fler e-fakturor från kommunen

KIL

Sedan tidigare har medborgare kunnat få e-fakturor från Kils Avfallshantering. Nu utökas antalet ställen från vilka man kan få elektroniska fakturor.

För från och med mitten av oktober går det bland annat att få det från kommunens barn- och äldreomsorg. De som redan har e-faktura från Kils Avfallshantering kommer att få detta med automatiskt. Andra behöver meddela sin bank om att man önskar e-faktura.

Kommunen skriver på sin hemsida att det blir såväl tryggare som enklare och mer miljövänligt för kunderna.

För från och med mitten av oktober går det bland annat att få det från kommunens barn- och äldreomsorg. De som redan har e-faktura från Kils Avfallshantering kommer att få detta med automatiskt. Andra behöver meddela sin bank om att man önskar e-faktura.

Kommunen skriver på sin hemsida att det blir såväl tryggare som enklare och mer miljövänligt för kunderna.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.