2018-09-02 17:11

2018-09-02 17:11

Två misstänkta för misshandel av 19-åring

KIL

Under lördagsnatten ska två personer i åldrarna 53 och 33 ha misshandlat en 19-åring i centrala Kil.

De två personerna som misstänks för misshandeln gjorde även en anmälan mot 19-åringen om försök till misshandel.

De två personerna som misstänks för misshandeln gjorde även en anmälan mot 19-åringen om försök till misshandel.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.