2018-08-10 19:18

2018-08-10 19:30

Två bilar i kollision på riksväg 61

KIL

Det inträffade en trafikolycka mellan två bilar på riksväg 61 strax väster om Fagerås vid 18-tiden på fredagen.

– Vad jag förstått hade den framförvarande bilen tvärbromsat av okänd anledning och sedan har bilen bakom inte hunnit med att bromsa, säger Björn Johansson, räddningschef i beredskap på räddningstjänsten i Karlstad.

Alla personer var ur bilarna när räddningstjänsten kom fram.

Skadeläget för de inblandade är oklart.

Det rådde begränsad framkomlighet vid platsen en stund efter olyckan.

– Vad jag förstått hade den framförvarande bilen tvärbromsat av okänd anledning och sedan har bilen bakom inte hunnit med att bromsa, säger Björn Johansson, räddningschef i beredskap på räddningstjänsten i Karlstad.

Alla personer var ur bilarna när räddningstjänsten kom fram.

Skadeläget för de inblandade är oklart.

Det rådde begränsad framkomlighet vid platsen en stund efter olyckan.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.