2018-08-08 18:40

2018-08-08 18:40

En till sjukhus efter singelolycka

KIL

En person fick på onsdagskvällen föras till sjukhus efter en singelolycka i Kilafors vid sjön Hyn.

Det var en personbil som av oklar anledning körde av vägen. I bilen satt två personer varav den ena undkom utan allvarliga skador, medan den andra – en kvinna – av och till var medvetslös efter olyckan.

– Hon klagade bland annat på rygg- och nacksmärtor, säger Björn Johansson, räddningschef i beredskap.

Det var en personbil som av oklar anledning körde av vägen. I bilen satt två personer varav den ena undkom utan allvarliga skador, medan den andra – en kvinna – av och till var medvetslös efter olyckan.

– Hon klagade bland annat på rygg- och nacksmärtor, säger Björn Johansson, räddningschef i beredskap.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.