2018-08-07 21:25

2018-08-07 21:51

14-åring beskjuten med luftvapen

KIL

En 14-årig pojke blev på tisdagskvällen beskjuten med luftvapen i Kil.

Det var strax före 20.30 på tisdagskvällen som händelsen inträffade.

– Killen uppfattade det som att han blev beskjuten från en lägenhet. Vi åkte dit och och gjorde husrannsakan i en lägenhet och har hört tre personer, två 20-åriga män och en 18-årig kvinna, säger Stefan Wickberg, pressinformatör hos polisens region Bergslagen.

14-åringen ska inte ha blivit träffad av något skott och det är oklart varför de tre skjutit på honom.

– De ska förhöras och är misstänkta för försök till misshandel.

Polisen har tagit två stycken luftvapen i beslag.

Händelsen inträffade på Storgatan i Kil.

Det var strax före 20.30 på tisdagskvällen som händelsen inträffade.

– Killen uppfattade det som att han blev beskjuten från en lägenhet. Vi åkte dit och och gjorde husrannsakan i en lägenhet och har hört tre personer, två 20-åriga män och en 18-årig kvinna, säger Stefan Wickberg, pressinformatör hos polisens region Bergslagen.

14-åringen ska inte ha blivit träffad av något skott och det är oklart varför de tre skjutit på honom.

– De ska förhöras och är misstänkta för försök till misshandel.

Polisen har tagit två stycken luftvapen i beslag.

Händelsen inträffade på Storgatan i Kil.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.