2018-07-09 14:45

2018-07-09 15:51

Apertinbolag begärs i konkurs

KIL

Apertin herrgård AB har begärts i konkurs av Skatteverket. Anledningen är skatteskulder på närmare 43 000 kronor.

– Men det handlar om ett vilande bolag som inte bedriver någon verksamhet och som alltså inte har någonting med varken fastigheterna eller hotell- och konferensanläggningen att göra, säger ägaren Alexander Hegard.

Han säger vidare att skulden kommer att betalas och att bolaget därefter ska likvideras.

– Men det handlar om ett vilande bolag som inte bedriver någon verksamhet och som alltså inte har någonting med varken fastigheterna eller hotell- och konferensanläggningen att göra, säger ägaren Alexander Hegard.

Han säger vidare att skulden kommer att betalas och att bolaget därefter ska likvideras.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.