2018-06-07 03:15

2018-06-07 05:38

MC-förare oskadd i udda viltolycka

KIL

Mötte djuret på länsväg mitt i natten.

Risken för viltolyckor är förhöjd under juni månad och sent på onsdagsnatten krockade en mc-förare med ett rådjur utanför Kil. Föraren klarade sig under med blotta förskräckelsen och kunde själv larma polisen. En patrull skickades ut för att ta upp förarens uppgifter och det beslutades att jägare skulle ringas in för eftersök av det skadade rådjuret. Enligt polisen tillhör viltolyckor mellan mc-förare och rådjur inte vanligheterna.

Risken för viltolyckor är förhöjd under juni månad och sent på onsdagsnatten krockade en mc-förare med ett rådjur utanför Kil. Föraren klarade sig under med blotta förskräckelsen och kunde själv larma polisen. En patrull skickades ut för att ta upp förarens uppgifter och det beslutades att jägare skulle ringas in för eftersök av det skadade rådjuret. Enligt polisen tillhör viltolyckor mellan mc-förare och rådjur inte vanligheterna.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.