2018-06-06 22:56

2018-06-07 05:27

Epa-traktor körde i diket

KIL

På gamla väg 61 i höjd med Runnevål inträffade en singelolycka på onsdagskvällen.

Vid 22.30 larmades polis, räddningstjänst och ambulans ut på en olycka med en epa-traktor på gamla väg 61 i höjd med Runnevål. Det visade sig handla om en lättare avåkning ner i diket. Båda personer som färdades i epa-traktorn kunde ta sig ut själva och enligt polisen har de klarat sig utan några större skador.

Vid 22.30 larmades polis, räddningstjänst och ambulans ut på en olycka med en epa-traktor på gamla väg 61 i höjd med Runnevål. Det visade sig handla om en lättare avåkning ner i diket. Båda personer som färdades i epa-traktorn kunde ta sig ut själva och enligt polisen har de klarat sig utan några större skador.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.