2018-05-29 12:23

2018-05-29 12:23

En till sjukhus efter krock

KIL

En personbil ska ha blivit påkörd bakifrån av en annan personbil på Ravinvägen i Kil.

Räddningstjänst och ambulans ryckte ut till platsen. En person fick följa med ambulansen.

Olyckan inträffade vid 11.30 på tisdagen.

Räddningstjänst och ambulans ryckte ut till platsen. En person fick följa med ambulansen.

Olyckan inträffade vid 11.30 på tisdagen.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.