2018-05-08 09:46

2018-05-08 09:46

Säkrare tåg med nya stolpar

TRAFIK

Trafikverket ska byta ut och bygga om kontaktledningsstolpar på sträckan Kil - Öxnered.

Det ska göra det lättare att omdirigera trafiken och samtidigt minska risken för förseningar på Västra stambanan. Arbetena görs etappvis, nattetid för att påverka trafiken så lite så lite som möjligt.

 

Det ska göra det lättare att omdirigera trafiken och samtidigt minska risken för förseningar på Västra stambanan. Arbetena görs etappvis, nattetid för att påverka trafiken så lite så lite som möjligt.

 

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.