2018-05-05 21:28

2018-05-05 21:31

Inbrott i sommarstuga i Nilsby

KIL

Polisen fick på lördagen in en anmälan om ett inbrott i en sommarstuga i Nilsby, Kil.

– Det är ungefär som vanligt – man har krossat en ruta och på så sätt tagit sig in. Väl inne har man bland annat stulit en tv, verktyg och kläder, säger Stefan Sundberg, stationsbefäl vid Karlstadpolisen.

– Det är ungefär som vanligt – man har krossat en ruta och på så sätt tagit sig in. Väl inne har man bland annat stulit en tv, verktyg och kläder, säger Stefan Sundberg, stationsbefäl vid Karlstadpolisen.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.