2018-04-30 03:55

2018-04-30 17:22

Påkörd kvinna till sjukhus

KIL

(UPPDATERAD) Under natten till måndagen kom larm om att en person blivit påkörd vid Storgatan i Kil.

Räddningstjänst och ambulans skickades till platsen. Personen, en kvinna, fördes till sjukhus med ambulans.

Enligt uppgifter till vf.se ska kvinnan som blev påkörd vara en tonåring. Det ska samtidigt ha pågått ett bråk mellan två grupperingar i centrala Kil, och det var i samband med att en kvinna lämnade bråket i sin bil som tonåringen blev påkörd.

En 20-årig kvinna är nu misstänkt för vållande till kroppsskada.

Räddningstjänst och ambulans skickades till platsen. Personen, en kvinna, fördes till sjukhus med ambulans.

Enligt uppgifter till vf.se ska kvinnan som blev påkörd vara en tonåring. Det ska samtidigt ha pågått ett bråk mellan två grupperingar i centrala Kil, och det var i samband med att en kvinna lämnade bråket i sin bil som tonåringen blev påkörd.

En 20-årig kvinna är nu misstänkt för vållande till kroppsskada.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.