2018-04-22 16:40

2018-04-22 16:40

Miljöpartiet har haft årsmöte

KIL

Miljöpartiet i Värmland hade under lördagen sin årsstämma i Högboda.

Birgitta Kahn från Hammarö återvaldes som styrelseordförande. Stina Bergström och Jesper Johansson återvaldes även de till språkrör för Miljöpartiet i Värmland. Stina Bergström, som också är riksdagsledamot, berättade även om sin resa till Tjernobyl och de satsningar på förnybar energi som Miljöpartiet har drivit fram i regeringen. Miljöpartiet drar nu igång sin valrörelse i länet och fokus är nya satsningar på miljö, kollektivtrafik och vård.

Birgitta Kahn från Hammarö återvaldes som styrelseordförande. Stina Bergström och Jesper Johansson återvaldes även de till språkrör för Miljöpartiet i Värmland. Stina Bergström, som också är riksdagsledamot, berättade även om sin resa till Tjernobyl och de satsningar på förnybar energi som Miljöpartiet har drivit fram i regeringen. Miljöpartiet drar nu igång sin valrörelse i länet och fokus är nya satsningar på miljö, kollektivtrafik och vård.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.