2018-02-25 14:53

2018-02-25 14:53

Fann hakkors på ytterdörren

KIL

En kvinna, hemmahörande i Kil, gjorde en upptäckt på sin ytterdörr, nämligen ett hakkors.

Nazistsymbolen ska ha varit 20 gånger 20 centimeter stor och blivit inristad i dörren med hjälpt av ett litet föremål, möjligen en kniv. Händelsen är rubricerad som hets mot folkgrupp och enligt målsäganden ska aktionen ha hänt helt oprovocerat.

 

Nazistsymbolen ska ha varit 20 gånger 20 centimeter stor och blivit inristad i dörren med hjälpt av ett litet föremål, möjligen en kniv. Händelsen är rubricerad som hets mot folkgrupp och enligt målsäganden ska aktionen ha hänt helt oprovocerat.

 

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.