2017-05-11 12:39

2017-05-11 12:39

Nytt kösystem för bostäder

KIL

Från och med tisdag nästa vecka, den 16 maj, kommer Kilsbostäders kunder att kunna anmäla sig som bostadsökande, se vilka lägenheter som är lediga och anmäla intresse för lägenhet via bolagets hemsida.

– Tack vare det nya systemet kommer vi ifrån den manuella hanteringen. Det blir lättare för våra kunder att se vilka lägenheter som är lediga och de kan direkt ställa sig i kö på de lägenheter de är intresserade av, säger Ann-Louise Samuelsson, vd på Kilsbostäder, i ett pressmeddelande.

Från och med tisdag nästa vecka, den 16 maj, kommer Kilsbostäders kunder att kunna anmäla sig som bostadsökande, se vilka lägenheter som är lediga och anmäla intresse för lägenhet via bolagets hemsida.

– Tack vare det nya systemet kommer vi ifrån den manuella hanteringen. Det blir lättare för våra kunder att se vilka lägenheter som är lediga och de kan direkt ställa sig i kö på de lägenheter de är intresserade av, säger Ann-Louise Samuelsson, vd på Kilsbostäder, i ett pressmeddelande.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.