2016-09-10 02:59

2016-09-10 05:51

Man anhållen för narkotikabrott

En kvinna och en man greps i Kil. Mannen är nu anhållen.

De misstänks för ringa narkotikabrott.

Gripandet skedde vid 22-tiden på fredagskvällen. Kvinnan är 18 år och mannen 29.

– Kvinnan är frigiven och mannen är anhållen. Jag vill inte gå in på några fler detaljer, vi har mycket att jobba med, säger Morgan Connedal, vakthavande befäl vid Värmlandspolisen, klockan 05.45 på lördagsmorgonen.

De misstänks för ringa narkotikabrott.

Gripandet skedde vid 22-tiden på fredagskvällen. Kvinnan är 18 år och mannen 29.

– Kvinnan är frigiven och mannen är anhållen. Jag vill inte gå in på några fler detaljer, vi har mycket att jobba med, säger Morgan Connedal, vakthavande befäl vid Värmlandspolisen, klockan 05.45 på lördagsmorgonen.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.