2016-03-31 16:04

2016-03-31 16:04

Lurade kommun på 25 000 kronor

KIL

En medelålders kvinna har polisanmälts av Kils kommun.

Kvinnan fick kommunen att betala ut 25 000 kronor i socialbidrag till henne – pengar hon uppgav skulle gå till att betala hyra på ett boende. Men kommunen fick snart veta att kvinnan aldrig bott där hon sa att hon skulle bo.

Hon är nu misstänkt för att i stället ha stoppat pengarna i egen ficka.

Kvinnan fick kommunen att betala ut 25 000 kronor i socialbidrag till henne – pengar hon uppgav skulle gå till att betala hyra på ett boende. Men kommunen fick snart veta att kvinnan aldrig bott där hon sa att hon skulle bo.

Hon är nu misstänkt för att i stället ha stoppat pengarna i egen ficka.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.