2015-12-03 15:04

2015-12-03 15:04

Slog och sparkade två

MISSHANDEL

En kvinna i 20-årsåldern från Kil har dömts till villkorlig dom med samhällstjänst i 50 timmar för två fall av misshandel.

Kvinnan har slagit en annan kvinna i ansiktet, sparkat på henne och dragit henne i håret, samt dragit en tredje kvinna i håret, dragit omkull henne och släpat henne längs marken. Det hela inträffade i samband med en cruising i Kristinehamn.

Kvinnan ska också betala skadestånd om totalt 12 700 kronor till de båda offren.

Kvinnan har slagit en annan kvinna i ansiktet, sparkat på henne och dragit henne i håret, samt dragit en tredje kvinna i håret, dragit omkull henne och släpat henne längs marken. Det hela inträffade i samband med en cruising i Kristinehamn.

Kvinnan ska också betala skadestånd om totalt 12 700 kronor till de båda offren.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.