2015-06-13 08:40

2015-06-14 13:24

Man anhållen – sköt grannens tjur

KIL

En man sitter anhållen misstänkt för att ha skjutit ihjäl grannens tjur.

Det var under den sena fredagskvällen som tjurens ägare hörde ett skott utanför sitt hus. När han gick ut för att kolla vad det kunde ha varit upptäckte han att en av hans tjurar låg död i hagen med ett skott i pannan.

När polisen kom till platsen fick hundpatrullen upp ett spår som ledde till grannfastigheten. I samma ögonblick lämnade en man huset och sprang till skogs. Efter en kort stund anträffades mannen av hundförare och han greps.

Mannen anhölls sedan efter förhör misstänkt för vapenbrott och skadegörelse.

Det var under den sena fredagskvällen som tjurens ägare hörde ett skott utanför sitt hus. När han gick ut för att kolla vad det kunde ha varit upptäckte han att en av hans tjurar låg död i hagen med ett skott i pannan.

När polisen kom till platsen fick hundpatrullen upp ett spår som ledde till grannfastigheten. I samma ögonblick lämnade en man huset och sprang till skogs. Efter en kort stund anträffades mannen av hundförare och han greps.

Mannen anhölls sedan efter förhör misstänkt för vapenbrott och skadegörelse.