2015-01-11 14:10

2015-01-20 22:46

Bilar utsattes för skadegörelse

KIL

Tidigt på lördagsmorgonen utsattes ett dussintal bilar på Skogsvägen och Trastvägen i Kil för skadegörelse. Någon eller några krossade rutor på bilarna och förde därvid sånt oväsen att flera i området vaknade.

– Vi har ännu ingen misstänkt och enbart vaga signalement att gå på, berättar Susanna Bergsten, förundersökningsledare på krimjouren i Karlstad, men vi hoppas att den tekniska undersökningen ska föra utredningen framåt.

Bland annat har polisen kunnat säkra blodspår efter förövarna.

– Vi har ännu ingen misstänkt och enbart vaga signalement att gå på, berättar Susanna Bergsten, förundersökningsledare på krimjouren i Karlstad, men vi hoppas att den tekniska undersökningen ska föra utredningen framåt.

Bland annat har polisen kunnat säkra blodspår efter förövarna.