Den 9 mars släppte låtskrivaren och producenten Jimmy Kuf sin fjärde singel, Petrichor. Den jazziga låten beskrivs som svår att sätta fingret på, med en melankolisk text och trallvänliga toner.

– Jag spelade in hela låten i mormors garage med hjälp av mina instrument och olika prylar jag hittade där nere. Färgburkar, stora dunkar och papperskassar användes till att, rytmiskt, skapa en hemtrevlig känsla, berättar Jimmy.

Petrichor är en teaser till det kommande fullängdsalbumet och gästades av sångerskan Johanna Boes (Oh Mothership).

– Jag spelade in hela låten i mormors garage med hjälp av mina instrument och olika prylar jag hittade där nere. Färgburkar, stora dunkar och papperskassar användes till att, rytmiskt, skapa en hemtrevlig känsla, berättar Jimmy.

Petrichor är en teaser till det kommande fullängdsalbumet och gästades av sångerskan Johanna Boes (Oh Mothership).