Från och med i dag kan du åka båtbuss fram till den 31 augusti.

Den som tittar mot Klarälven i dag noterar nog att båtbussarna puttrar fram över vattnet igen - ett säkert sommartecken. Båtbussarna fungerar precis som vanliga bussar med tidtabeller och hållplatser, fast på vattnet förstås.

Linjerna som berör Kristinehamn, Grums och Borgvik trafikeras lite längre in i sommar. Se karlstad.se för uppdaterad information om priser, tider och linjer.

Den som tittar mot Klarälven i dag noterar nog att båtbussarna puttrar fram över vattnet igen - ett säkert sommartecken. Båtbussarna fungerar precis som vanliga bussar med tidtabeller och hållplatser, fast på vattnet förstås.

Linjerna som berör Kristinehamn, Grums och Borgvik trafikeras lite längre in i sommar. Se karlstad.se för uppdaterad information om priser, tider och linjer.